Mijn naam is anJa Terpstra, geboren te Ouder-Amstel, 1960. Ik woon en werk in Muiden. In ‘mijn’ tijd werk ik vol enthousiasme aan mijn kunstwerken. Zo combineer ik mijn creativiteit met kunstzinnigheid die ik mij heb eigengemaakt bij het VOBK , Gooise Academie, Kleine Tiki, Kunstzinnige groep Weesp, Stichting de 4-elementen en div. masterclasses. Verwacht van mij geen eenzijdig gebruik van materiaal of vormgeving. 

Flora, Fauna, het leven geeft vele verhalen, meningen en overtuigingen. Dat is boeiend en enerverend en een grote bron van inspiratie. Gedachten omzetten in een vorm wat kan resulteren in een kleurrijk, ingetogen, vrolijk of symbolisch object welke ik een unieke en zo fraai mogelijke vorm wil geven. Tegenstellingen en balans krijgen zo plek. De uitdaging zit in het bewerken van het materiaal. Klei en glazuur bieden eindeloze mogelijkheden die het werken ermee tot een levenslang leerproces vol verrassingen maakt, dát blijft inspireren. Creëren, niet alleen het resultaat is wat mij boeit! 

Alle kunsten die we beoefenen zijn leerlingschap. De grote kunst is ons leven.

In 2009 heb ik voor het eerst geëxposeerd. Ik heb het ontzettend leuk gevonden om mijn werk te tonen en reacties te mogen ontvangen. Deze website is daar een gevolg van. Veel plezier met het bekijken ervan en als u wilt reageren of als u belangstelling heeft voor een kunstwerk in het bijzonder dan hoor ik het graag. Als u het werk op ware grootte wilt bekijken bent u van harte welkom.

anJa

anJa Terpstra
Nooit Gedacht 136
1398 EG Muiden
Telefoon: 06-29217909 / 0294-270112
Mail: info@anjaterpstra.nl