In ‘mijn’ tijd werk ik vol enthousiasme aan mijn kunstwerken. Het is een bezigheid waar ik niet buiten zou kunnen want hierin kan ik mij lekker laten gaan. Zo combineer ik mijn creativiteit met kunstzinnigheid die ik heb opgedaan bij het vobk en vele cursussen. Verwacht van mij geen √©√©nzijdig gebruik van materiaal of vormgeving. Ik hop namelijk nogal eens heen en weer.

Het leven geeft vele verhalen, meningen en overtuigingen. Dat is boeiend en enerverend en een grote bron van inspiratie. Gedachten omzetten in een vorm wat kan resulteren in een kleurrijk, ingetogen, vrolijk of symbolisch object welke ik een unieke of zo fraai mogelijke vorm tracht te geven. Het object weerspiegelt mij wat van belang is op dat moment. Tegenstellingen en balans krijgen voor mij zo plek. De uitdaging zit in het bewerken van het materiaal, welke ik met veel plezier aan ga. In die zin is het maken voor mij belangrijker dat het resultaat.

Alle kunsten die we beoefenen zijn leerlingschap. De grote kunst is ons leven.

In 2009 heb ik voor de eerste maal een verkoopexpositie gehouden. Ik heb het ontzettend leuk gevonden om mijn werk te tonen en reacties te mogen ontvangen. Deze website is daar een gevolg van. Veel plezier met het bekijken ervan en als u wilt reageren of als u belangstelling heeft voor een kunstwerk in het bijzonder dan hoor ik het graag. Als u het werk op ware grootte wilt bekijken bent u van harte welkom.

anJa

anJa Terpstra
Nooit Gedacht 136
1398 EG Muiden
Telefoon: 06-29217909 / 0294-270112
Mail: info@anjaterpstra.nl